Porsche versus Audi
Zowel Porsche als Tesla laten op de IAA twee conceptcars zien die voorbodes zijn van elektrische modellen die de twee merken de komende jaren gaan bouwen. Porsche mikt op de Model S, Audi gaat voor de Model X.

De Audi E-tron Quattro Concept is een voorbode van een volledig elektrische SUV die begin 2018 op de markt moet komen. De vooras wordt in beweging gezet door één elektromotor, de achteras door twee. In totaal genereert dit trio 320 kW aan vermogen, wat kortstondig verhoogd kan worden tot 370 kW. De 95 kWh-accu is volgens Audi goed voor minstens 500 kilometer elektrisch rijplezier. Lees meer over deze elektrische Audi op Autoblog.nl!

Audi E-tron Quattro

Over elektrisch rijplezier gesproken, kijk eens naar deze Porsche Mission-E! Laag, sportief en vooral heel breed. Hier wil je toch gewoon instappen? Het is de eerste Porsche zonder brandstofmotor en ook van deze concept kunnen we in de komende jaren een productiemodel verwachten. De concept heeft 440 kW, 500 kilometer range (theoretisch) en een laadtijd van 15 minuten. Als zowel de specificaties als de looks worden overgeheveld naar het productiemodel, dan zijn wij fan! Lees alles over de Porsche Mission-E op Autoblog.nl!

Porsche Mision E


Meer lezen over: , , , , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Eerst alles wat elektrisch was belachelijk maken en afdoen als niet realistisch en nu plotseling een ommezwaai. Hoe zou dat nou komen? 🙂

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.