Het Schiphol VIP centre neemt drie Audi’s A8 hybrid in gebruik. Het VIP centre wordt gebruikt door diverse hoogwaardigheidsbekleders en (internationale) klanten die op zoek zijn naar exclusieve service, en gaan voortaan met iets minder CO2 van en naar het vliegtuig.

Drie Audi’s
Het Schiphol VIP centre, dat in 2008 door de koningin officieel werd geopend, kiest bij zijn jubileum wederom voor Audi, dit maal voor drie A8 hybrid-modellen. Deze limousines worden gebruikt om gasten die gewend zijn aan de beste service, in alle comfort te vervoeren naar lijndienst toestellen aan de gates. Het VIP centre heeft de keus op de Audi A8 hybrid laten vallen vanwege het hoge kwaliteit- en comfortniveau, de representativiteit en de milieuvriendelijke technologie.

Viercilinder & elektromotor
De Audi A8 hybrid biedt vervoer in stijl en is daarbij uitzonderlijk efficiënt. Een krachtige viercilinder benzinemotor en een elektromotor verzorgen de aandrijving. Over kortere afstanden, bijvoorbeeld van het VIP centre naar de gates, is volledige elektrische aandrijving mogelijk. De A8 hybrid functioneert op dat moment fluisterstil en is dan lokaal emissievrij. Het gemiddelde verbruik van de Audi A8 hybrid bedraagt 6,2l/100 km. Dit komt overeen met een CO2-uitstoot van 144 g/km.

Recentelijk namen ze ook een Audi A6 hybrid in gebruik.


Meer lezen over: , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.