Na de Roadster en Roadster Sport wordt de Model S de volgende EV van het merk uit Californië dat in de leasevloot van Athlon Car Lease zal worden opgenomen. Op de Autosalon van Genève maakten de twee partijen bekend dat er reeds 150 reserveringen zijn geplaatst door Athlon.

De Model S zal – net als de Roadster – door Athlon in landen als Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, België en Nederland worden aangeboden. Maar ook in Zweden, Portugal en Polen, waar de Roadster nog niet in de leasevloot was opgenomen. Beide bedrijven zetten zich actief in voor het verbeteren van de beschikbaarheid en betaalbaarheid van elektrische auto’s. “Wij zijn zeer enthousiast over de lancering van deze Model S-leaseovereenkomst met een bedrijf dat net als wij een passie heeft voor innovatieve, energie-efficiënte voertuigen die ook nog ongelooflijk leuk zijn om in te rijden”, zegt George Blankenship, vice-president voor Sales & Ownership Experience bij Tesla.

Meer info over de opties & Amerikaanse prijzen van de Model S staat hier. Naar verwachting komt de elektrische sedan met een maximale range van 480 km begin 2013 in Europa op de markt.


Meer lezen over: , , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.