Apple
De Amerikaanse techgigant werkt achter de schermen aan een eigen elektrische auto. Dat moge duidelijk zijn. Het bedrijf weet echter nog niet hoe de auto moet worden opgeladen.

Apple heeft experts aangenomen die verstand hebben van de laadtechniek van een elektrische auto. Daarnaast praat het techbedrijf met diverse fabrikanten en ontwikkelaars om de mogelijkheden te bekijken. Dit alles gebeurt in het diepste geheim, waardoor er maar weinig details bekend zijn.

Het bedrijf uit Cupertino is geĂ¯nteresseerd in de laadmogelijkheden van diverse laadstations. Bedrijven die gespecialiseerd zijn in het ontwikkelen van laadstations weigeren commentaar te geven op de berichtgevingen. Dit bevestigt het vermoeden dat Apple de industrie uitkamt opzoek naar de beste mogelijkheden omtrent de laadinfrastructuur. De geruchten over de Apple Car klinken al jaren. Het zou gaan om een elektrische auto met autonome functies. Ook wordt er in de wandelgangen gesproken over een mogelijk deelconcept. Concurrent Google is tevens druk met een eigen auto. (via Reuters)


Meer lezen over: , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Blablablah…

Sorry @RubenPriest, maar het moet me van het hart, dit is een zoveelste nietszeggend artikel over de Apple Car. Ik begin dat ding al behoorlijk beu te worden, en het is er nog niet eens.

Al die geruchten zijn bovendien ofwel flinterdun of totaal irrelevant.

Zoals bvb “Bedrijven die gespecialiseerd zijn in het ontwikkelen van laadstations weigeren commentaar te geven op de berichtgevingen. Dit bevestigt het vermoeden dat Apple…”

Hoezo, dit bevestigt het vermoeden?? Als bedrijven geen commentaar willen geven, is dat meestal omdat ze niets te vertellen hebben. Mede door al die geruchten is er geen enkel ‘laadstation’bedrijf dat zal willen toegeven dat Apple NIET bij hen is langs geweest.

Of zoals een tijdje geleden, en wss wordt nog regelmatig hetzelfde herlanceerd, wat de kranten moeten toch gevuld raken: Apple snoept mensen weg bij Tesla. Ten bewijze wordt daar dan die vent zijn CV bijgeplakt, en dan blijkt dat ie 2 maand voor Tesla heeft gewerkt. Waaaw, dat moet echt wel een specialist zijn dan, Tesla kan beter meteen z’n Chapter 11 aanvragen, want Apple komt over hen walsen…

En nog zo van die dingen. Te veel geruchten, te weinig info. Het vervuilt de geest…

Niets persoonlijks hoor jongen, Groen7 is een topsite, ge doe gie da goe đŸ˜‰

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.