Chill
Dag in, dag uit in de file staan. Voor een gezellig avondje uit steevast de Bob aanwijzen. De lange speurtocht naar een parkeerplaats in de drukke binnenstad. Hoe onmisbaar je auto ook is, vaak gaat een ritje gepaard met flinke uitdagingen.

Daar heeft HEMA Verzekeringen iets op bedacht. Iedereen die voor 28 mei een all-risk autoverzekering afsluit bij de verzekeraar, krijgt namelijk een privéchauffeur ter beschikking. Zodat jij verzekerd bent van een onvergetelijke avond of een meer dan productieve werkdag!

In stijl naar een concert, diner of evenement!
In stijl arriveren voor een concert, je geliefde een meer dan bijzondere avond bezorgen of op weg naar een belangrijke afspraak de laatste voorbereidingen treffen; wie een all-risk autoverzekering bij HEMA Verzekeringen afsluit, is verzekerd van een zorgeloze reis. Wat je bestemming ook is, je wordt veilig voor de deur afgezet. Heb jij je altijd al een Hollywood-ster willen voelen, laat jouw richtingsgevoel te wensen over of heb je even geen zin in de alledaagse frustraties op de Nederlandse snelweg? Sluit dan een all-risk verzekering af en geniet van de luxe van een privéchauffeur!

Zo boek jij je eigen privéchauffeur!
Wil jij dat ook? Sluit dan vóór 28 mei een all-risk autoverzekering af bij HEMA Verzekeringen en claim je eigen chauffeur (t.w.v. € 109,-). Drie uur lang bepaal jij waar de reis heengaat en word je door een professionele chauffeur op je wenken bediend. Een feestje, een diner of een belangrijke werkafspraak; wat het reisdoel ook is, jouw chauffeur zorgt ervoor dat je veilig, ontspannen en op tijd je bestemming bereikt. Meer weten? Op de HEMA-website lees je op je gemak de actievoorwaarden door.

De voordelen van een all-risk autoverzekering
Jouw auto, daar ben je trots op. Maar hoe zuinig je ook op je auto bent, een ongeluk zit in een klein hoekje. Omdat schade al vervelend genoeg is, is een all-risk autoverzekering een geruststellend idee. Alle schade aan jouw auto wordt namelijk vergoed, ook als het je eigen schuld is. Kies je voor HEMA? Dan kun je rekenen op snel schadeherstel, ruime voorwaarden én een scherpe premie. Bovendien kan je no-claimkorting oplopen tot maar liefst tachtig procent! Dus rijd over de digitale snelweg naar verzekerdbijHEMA.nl en jouw auto is vandaag nog gewoon goed verzekerd.


Meer lezen over: , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.