Mercedes C-Klasse
Mercedes-Benz introduceert speciaal voor de zakelijke markt de Lease Editions van zes populaire modellen: van de A- en B-Klasse via de CLA en GLA tot de C- en E-Klasse.

De A-Klasse Lease Edition heeft de A 180 CDI als basis. Bij de catalogusprijs van 28.295 euro inclusief BTW en BPM zijn onder andere de volgende zaken inbegrepen: bi-xenon verlichting, airconditioning, navigatiesysteem (Becker MAP PILOT), Audio 20 CD, Bluetooth-interface, cruise control, sportstoelen, zitcomfortpakket, lichtmetalen velgen, licht en zichtpakket, regensensor en een met leder bekleed stuur. Ook COLLISION PREVENTION ASSIST en ATTENTION ASSIST zijn standaard. De A-Klasse Lease Edition is er al met een netto maandelijkse bijtelling vanaf 198 euro per maand. Leasen is mogelijk vanaf 569 euro per maand.

Ook de B-Klasse Lease Edition is rijk uitgevoerd. Hij beschikt over vrijwel alle hierboven genoemde extra’s en ook over de actieve parkeerassistent inclusief PARKTRONIC. De B 180 CDI Lease Edition is leverbaar vanaf 32.295 euro inclusief BTW en BPM. In combinatie met 20% bijtelling leidt dat tot een netto maandelijks bijtellingbedrag vanaf 226 euro. De B 180 CDI Lease Edition is te leasen vanaf 629 euro per maand.

De avantgardistische stijl van de CLA Lease Edition is ook zakelijk heel verantwoord. Zo beschikt hij standaard onder andere over navigatie, airco, actieve parkeerassistent met PARKTRONIC, bi-xenon verlichting, sportstoelen en het zitcomfortpakket. De catalogusprijs is 33.295 euro inclusief BTW en BPM. De stijlvolle CLA 180 Lease Edition is te leasen vanaf 609 euro per maand met een netto bijtelling vanaf 233 euro per maand.

De nieuwe GLA 180 CDI Lease Edition is vanaf medio juli te bestellen en beschikt over het complete optiepakket dat ook de andere compacte Lease Editions (B- en CLA-Klasse) zo aantrekkelijk maakt, maar dan met 17-inch lichtmetalen velgen. Deze SUV is er vanaf 38.295 euro inclusief BTW en BPM. Dit betekent een netto maandelijkse bijtelling vanaf 268 euro.

De nieuwe C-Klasse, onlangs verkozen tot Leaseauto van het Jaar, is er natuurlijk ook als Lease Edition met een krachtige en zuinige benzinemotor. Hij combineert 20% bijtelling met een uitgebreide uitrusting. Standaard zijn bijvoorbeeld het LED intelligent Light System, adaptieve grootlichtassistent, navigatie met kleurenscherm, automatische airconditioning, AGILITY CONTROL-onderstel, zitcomfortpakket Audio 20 CD met touchpad, Bluetooth en actieve parkeerassistent met PARKTRONIC. De C 180 Lease Edition staat er vanaf 38.995 euro inclusief BTW en BPM. Leasen kan vanaf 625 euro per maand. Ook hier is het netto maandbedrag voor de bijtelling gunstig: vanaf 273 euro.

De E-Klasse Lease Edition heeft de geavanceerde E 300 BlueTEC Hybrid als basis. Dat betekent: krachtige prestaties bij een minimaal verbruik én slechts 20% bijtelling. De prijs vanaf 56.950 euro inclusief BTW en BPM krijgt een extra dimensie in combinatie met de omvangrijke uitrusting. Inbegrepen zijn LED Intelligent Light System, 18-inch lichtmetalen velgen, navigatie met kleurenscherm, AMG Sportpakket, sportstoelen met verwarming, automatische airco, Audio 20 met Bluetooth-interface, Cruise Control met SPEEDTRONIC, antidiefstalpakket, een 80-liter tank en de veiligheidssystemen COLLISION PREVENTION ASSIST en ATTENTION ASSIST. Door de 20% bijtelling is de E-Klasse Lease Edition te rijden voor een netto maandelijkse bijtelling vanaf 494 euro. De leaseprijs start bij 1.079 euro per maand.


Meer lezen over: , , , , , , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Flink verschil tussen de bijtellings-prijzen C en E klasse!

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.