3D-artist neemt voorschotje op de nieuwe Nissan LEAF
De huidige Leaf kunnen we met geen mogelijkheid een fraaie auto noemen, gelukkig biedt deze fictieve opvolger enige hoop.

Want het mag gezegd worden: de auto op de platen die Theophilus Chin in elkaar draaide ziet er naar Japanse EV-begrippen redelijk uit. We benoemen Japan even apart omdat Tesla natuurlijk lang en breed heeft bewezen dat ook elektrische auto’s er beslist appetijtelijk uit kunnen zien.

Van het eerste model Leaf werden behoorlijk wat exemplaren verkocht, het is dan ook zeker een succesvolle auto. De EV krijgt binnenkort een grotere range, maar da’s slechts een voorproefje van wat in 2017 komen gaat. De opvolger die in dat jaar wordt geïntroduceerd krijgt naar verluidt een volledig elektrisch bereik van maar liefst 320 kilometer.

Bijgaande plaatjes tonen een auto die wel wat wegheeft van de Nissan Murano en tegelijk flink wat EV-invloeden van de Leaf meekreeg. Zoals gezegd een verbetering ten opzichte van het origineel dus. Overigens kunnen we in de komende Leaf naar alle waarschijnlijkheid accupakketten in meerdere groottes bestellen, uiteraard tegen verschillende prijzen.

Nissan Leaf Theophilus Chin


Meer lezen over: , , , ,

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten.