Lexus LF-LC Concept

Lexus LF-Lc: alle afbeeldingen van de hybride-supercar

 

Home

Daags voor aanvang van de Detroit Motorshow is het deksel compleet van Lexus’ LF-Lc conceptauto gehaald. De gehele lading met afbeelding is vrijgegeven, dus klik verder voor een totaaloverzicht van deze rode rebel met oog voor brandstofbesparing.

Deze toekomstgerichte auto is het resultaat van het noeste werk van Calty, de designstudio van Toyota’s luxemerk gevestigd in het Californische Newport Beach. De scherpe lijnen en lage, schuin aflopende daklijn verraden dat het hier niet om een auto gaat die we morgen op straat kunnen tegenkomen. Nee, dit is een vingeroefening om aan te geven welke designrichting Lexus de komende jaren opgaat. Een voorbeeld: de vorm van de grille en de lijnen waarin deze overloopt in de bumper komen in zekere mate al terug in de Lexus GS.

De 2+2 sportauto heeft de beschikking over een hybrideaandrijflijn, die waarschijnlijk voor aandrijving op alle wielen zorgt. Officiƫle informatie houdt Lexus echter nog even voor zichzelf, maar als de autoshow in Detroit vanaf 9 januari losbarst weten we ongetwijfeld meer.

Door | 05-01-2012 | 13:49 Meer lezen over: , , , , ,

Vorige artikel:
Volgende artikel:

 
reactie(s)
Log in